RisControl-alarm met Smart home keypad

Slim en beveiligd.

De introductie van een revolutionaire oplossing in de beveiligingsmarkt – ons premium systeem voor slimme woningen/gebouwen is geïntegreerd met alarm en videobewaking, waardoor gecombineerde regels en scènes mogelijk zijn.

Dit professionele antwoord op de groeiende trend van smart home oplossingen is eenvoudig te installeren en in te stellen en beschikt over een intuïtieve regel-engine voor het maken van talloze regels die het leven veiliger en handiger maken.

Laat uw bedrijf groeien met het RisControl-alarm met Smart home keypad

Laat uw bedrijf groeien:

Bouw een nieuw segment klanten aan door de oplossing voor Smart Home woningen van RISCO aan te bieden. Met onze eenvoudig te installeren en intuïtieve oplossing kunt u uw klanten een naadloze en veilige ervaring bieden, uw inkomsten verhogen en uw installatiebestand uitbreiden.

Smart Home gemakkelijk gemaakt:

Als RISCO-installateur bieden we u de ultieme tool om de lucratieve markt van Smart Home oplossingen te betreden. Onze geïntegreerde oplossing is superieur aan andere oplossingen op de markt en biedt een concurrentievoordeel en nieuwe zakelijke kansen.

Verbeterde beveiliging

Onze oplossing biedt aanpasbare regels om uw alarmsysteem nog effectiever te maken, zoals het inschakelen van verlichting in de achtertuin wanneer een buitendetector beweging detecteert.

Previous slide
Next slide

Gemak

Met de geïntegreerde oplossing van RISCO kunt u uw beveiligings-, video- en Smart Home systemen beheren vanuit één intuïtieve interface – RisControl, wat uw leven gemakkelijker en éénvoudiger maakt.

Eén intuïtieve interface

Volledige controle over alle aspecten van beveiliging en Smart Home vanaf één platform

Bediening op afstand

Volledige bediening op afstand via de mobiele iRISCO-app.

Spraakbesturing/persoonlijke hulp

Gebruik uw stem om het alarm en uw Smart Home te bedienen via Alexa.

Verstandig energiebeheer:

Met onze oplossing kunt u uw elektriciteits- en gasverbruik controleren en alleen gebruiken wanneer u het nodig heeft.

U kunt plannen dat de verlichting inschakelt en uitschakelt volgens de dag/nacht-cyclus en de verwarming/koeling uitschakelen als u weg bent:

Energiebeheer

Schakel de verwarming/koeling uit als u weg bent.

Wegmodus

Schakel al uw elektrische apparaten uit

Verlichting

Stel een schema in voor het in- en uitschakelen van de verlichting.

We We weten hoeveel u houdt van
scènes regels schema

RisControl maakt 3 soorten scènes en regels mogelijk:

#1 Getriggerde regel

Alarmgebeurtenis: detectie van beweging buiten,
de verlichting buiten wordt ingeschakeld.

#2 Op basis van ingestelde tijd

Wanneer u op vakantie bent, wordt de verlichting op bepaalde dagen automatisch 30 minuten na zonsondergang ingeschakeld.

#3 Handmatige regels

Bij het inschakelen van het systeem (handmatig) gaat de verlichting uit, wordt de deur vergrendeld en worden de rolluiken gesloten (automatisch)

Ontketen de evoluerende kracht van Z-Wave

Met de oplossing voor Smart home van RISCO die gebruik maakt van het draadloze Z-Wave-protocol, kunnen gebruikers eenvoudig een groot aanbod aan apparaten koppelen en bedienen, van verlichting en schakelaars tot deursloten en garagedeuren, waardoor een naadloze ervaring met een Smart home ontstaat.

Copyright © 2023 RISCO Group ™ All Rights Reserved.